English

Cos de cumparaturi
0 produse

Login / Cont nou | Sesizari | Newsletter

1.1. Host Expert prin Soft Expert SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 17668.

1.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Soft Expert are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizeaza diferite persoane.

1.3. Soft Expert colecteaza datele pentru:
- informarea clientilor cu privire la procesul de achizitie (de exemplu, validarea, expedierea si facturarea comenzilor, anularea comenzilor, alte probleme de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile);
- trimiterea de informari si/sau alerte periodice prin e-mail sau SMS.

1.4. Prin completarea datelor in formularul de Creare cont si/sau in formularul de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Soft Expert SRL, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 17668, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute la punctul 1.3.

1.5. Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 si Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Aninului nr. 7, Sector 1, Bucuresti, in atentia S.C. Soft Expert S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit (maxim o data pe an), dreptul sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Aninului nr. 7, Sector 1, Bucuresti, in atentia S.C. Soft Expert S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, constand, dupa caz, in:
- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001 si Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
- transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001 si Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.8. Soft Expert poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Exemple de companii includ: furnizorii de servicii de curierat, furnizorii de servicii de plata/bancare sau alte servicii, furnizorii de companii cu care Soft Expert poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

1.9. Informatiile cu caracter personal ale Cumparatorului pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Contact
RDS:0314256308  
Orange:0755707461
Vodafone:0723209912
Viziteaza site-ul Host-expert.ro pe ShopMania
Acest site foloseste cookies! Vezi politica de confidentialitate. Am inteles, inchide mesajul. x