CE SPUN CLIENTII NOSTRI?

Ec. Andronache Lacramioara - Dir. Ec. Serviciul de Ambulanta Buzau:

Saj

"Colaboram cu Soft-Expert de mai bine de 10 ani, timp in care ne-am bucurat de consultanta in IT atat pentru programul de contabilitate, cat si pentru ALOP. Desi in aceasta perioada nu am avut multe probleme privind gestionarea softului, atunci cand acestea au aparut , cei de la Soft-Expert au intervenit foarte rapid si le-au solutionat.

Cea mai recenta colaborare este in domeniul hostingului in cloud a bazei de date privind ALOP-ul ceea ce ne-a oferit, pentru un pret rezonabil, o mai mare siguranta si protectie a datelor si o gestionare mai usoara, back-up automat, solutie antivirusare, plus o independenta suplimentara acum putand lucra de oriunde exista acces la internet."


http://www.sajbuzau.ro/


Silviu Marin - TCE Holding:

Tce"Închirierea serverele si a solutiilor SaaS de la Soft Expert s-a dovedit avantajoasă pentru firma noastră din mai multe puncte de vedere. Serverele au un cost accesibil. Am beneficiat de asistență oferită de specialiști cu experiență, care au răspuns prompt oricărei solicitări pe care le-am adresat-o. Partenerii noștri au fost flexibili. Ne-a atras la acest data center faptul că toate serverele sunt noi, iar infrastructura oferă toate facilitățile de care avem nevoie. "


http://www.tceholding.ro/


Mihai Topa - Ex Gala:

Gala"Deoarece am ales inca de la inceput sa colaboram cu Soft Expert pe partea de hosting, acestia ne-au ajutat sa facem primii pasi cu o mai mare usurinta. Aici am gasit indispensabila stabilitate, care s-a dovedit a fi dublata de promptitudinea cu care sunt solutionate cererile de suport si de flexibilitatea deosebita a serviciilor. Preturile decente pentru orice buzunar, a fost un motiv in plus pentru a alege serviciul de gazguire de la Soft Expert"


https://www.galatek.ro/


Valentin Damian - VADREXIM 2000 SRL:

Vadrexim

"Ceea ce ne-a atras la soluția oferită de Soft Expert a fost reputația lor referitoare la prețuri accesibile și gama mare de opțiuni de utilizare a serverelor. Am utilizat de la această firmă solutia de ERP pentru managementul activitatii firmei inca din anul 2012. Anul acesta, odata cu deschiderea noului lor Data Center, am apelat si la serviciile de hosting. Performanța obținută pentru servere a fost fantastică. Beneficiem de resurse garantate, putere și prezență online 24/7. Considerăm că Soft Expert oferă servicii de excepție în acest domeniu. "


https://www.vadrexim.ro/ 


Cristian Iancu - Best Tires Shop SRL:

Best Tires Shop"Folosesc serviciile Host Expert de mai bine de 5 ani. Au uptime bun, suport bun si cel mai important, au preturi foarte bune. Ii recomand cu incredere." 

 

https://www.best-tires.ro  

Acest site foloseste cookies! Vezi politica de confidentialitate. Am inteles, inchide mesajul. x