Despre noi

Soft Expert este o companie cu capital integral romanesc. Ne-am inceput functionarea in anul 2003. Activitatea noastra acopera toata gama de produse si servicii IT. Am oferit soft-uri predefinite, soft-uri create la comanda, site-uri web, marfuri etc. Ne caraterizeaza calitatea ridicata a produselor noastre, costurile accesibile, o echipa de profesionisti bine pregatiti, disponibili 24/7 pentru a rezolva cerintele clientilor nostri.

Toate acestea au condus la o crestere constanta a firmei si la o rata mare de retentie a clientilor.

In urma cu sase ani am adaugat in portofoliul nostru servicii de gazduire (hosting).

In anul 2017 am deschis propriul Data Center. Acesta a fost creat astfel incat sa respecte standardele industriei. Avem servere noi monitorizate 24/7, mai multe conexiuni la internet broadband, softuri moderne. Serviciile noastre va ajuta sa va utilizati datele rapid, usor si economic - fara sa investiti in infrastructura proprie. Va oferim flexibilitate completa si controlul aplicatiilor si datelor dumneavoastra.

Suport
Oferim suport pentru clienti, online sau telefonic la numarul 0728.778.822. Pentru suport online aveti la dispozitie chat-ul nostru (relatii clienti) sau sistemul de Tickete Suport. Sfera de suport cuprinde toate serviciile noastre.

Pentru mai multe detalii accesati pagina de Suport Tehnic .

 

 

Acest site foloseste cookies! Vezi politica de confidentialitate. Am inteles, inchide mesajul. x