Infrastructura hosting

Infrastructura servicii gazduire

Pentru a putea garanta clientilor nostri un serviciu de calitate, Host Expert ofera servicii de gazduire web in Centrul de Date din Ploiesti

Centrul de Date care gazduieste serverele Host Expert, ofera o conexiune la internet de mare viteza cu redundanta, ceea ce asigura clientilor nostri o conectivitate superioara si un UPTIME garantat de 99.9%.

Conturile de gazduire, atat pentru hosting-ul shared cat si pentru serverele virtuale, sunt oferite de Host Expert pe servere performante de ultima generatie.

Servere performante

Host Expert ofera servicii de gazduire pe servere HP Proliant HP DL380 Gen9, HP DL160 Gen9 echipate cu procesoare Intel.

Hard-disk-urile instalate pe aceste servere au capacitati de 4 TB Sata (Seagate Enterprise) sau SSD (Intel Enterprise) ce ofera siguranta datelor si viteze superioare de incarcare a site-urilor.

Aceste sisteme puternice asigura stabilitate site-urilor gazduite la Host Expert, o incarcare foarte scazuta a serverelor si fiabilitate, astfel incat toate site-urile clientilor nostri de gazduire web sa functioneze in cele mai bune conditii.

    - Servere HP Proliant HP DL380 Gen9, HP DL160 Gen9, HP DL 580G3, HP DL 580G2 si Intel 4LFF
    - Procesoare Intel
    - HDD-uri de capacitati de 4TB, S-ATA sau SSD
    - Sistem de stocare DELL-EMC Unity 300
    - Sistem RAID10
    - Solutii dedicate pentru backup.
 

Retea de mare capacitate

Conectivitatea retelei pe care opereaza Host Expert serviciile de gazduire web ofera o conexiune la internet de mare viteza cu redundanta asigurata de mai multi furnizori de servicii internet, pentru a asigura in orice moment backup-ul conexiunii.

Datacenter in Ploiesti - ROMANIA

Serverele Host Expert se afla in PLOIESTI - Romania, intr-un Centru de Date privat.
DataCenter-ul este dotat cu tehnologii si echipamente de retea de ultima generatie, solutii profesionale de protectie a serverelor si sisteme de monitorizare si securitate non-stop.

    - Generator preincalzit pentru a sigura o pornire rapida si in cazul in care temperatura ambientala este negativa
    - Sistem de monitorizare temperatura, umiditate, acces
    - Sisteme profesionale de stingere a incendiilor cu gaz inert NOVEC 1230,
    - Sistem de racire cu aer conditionat si mentinere constanta a temperaturii.

 

Acest site foloseste cookies! Vezi politica de confidentialitate. Am inteles, inchide mesajul. x